1visreis-logo
VISREIS.NL organiseert al 9 jaar actief visreizen over de gehele wereld. Vele honderden gasten kwamen tevreden terug met mooie herinneringen aan fenomenale visavonturen. Met ingang van vandaag ligt een nog groter stuk viswereld voor u open.
1-8
VISREIS.NL heeft het portfolio van visreizen naar Noorwegen sterk uitgebreid tot maar liefst 24 toplocaties! Van zuid-Noorwegen tot aan de Noordkaap hebben de gedreven sportvissers achter deze organisatie de beste locaties in elke regio geselecteerd, waarbij kwaliteitsniveau, beschutte ligging en prijs de belangrijkste selectiecriteria zijn geweest.
1Dorsch-121m167kg
Vrijwel alle locaties zijn exclusief bij VISREIS.NL te boeken en dus uniek in de Benelux.

Op de website is er van elke bestemming een duidelijke omschrijving te vinden alsmede een groot aantal foto’s zodat klanten een goede visuele indruk krijgen. Daarnaast is er voor iedere locatie ook een interactieve zeekaart te vinden.
1DSC01050
Zo krijgen klanten direct inzicht in het potentieel van het visgebied en kunnen ze op voorhand al de beste stekken uitzoeken.
1DSC01594
Al deze informatie is helder en overzichtelijk op 1 pagina per locatie terug te vinden.De nieuwe locaties in Noorwegen zijn erg gewild.
1DSCN0504
Wie voor 2016 zeker wil zijn van zijn (of haar) visreis naar een van de locaties, doet er dus goed aan om op tijd contact op te nemen!
1DSCN0507
Sommige locaties moeten in het topseizoen echt een jaar op voorhand geboekt worden om teleurstellingen te voorkomen.
1frontbilde leka brygge
Wie vóór 31 december 2015 zijn visreis naar Noorwegen voor 2016 bij VISREIS.NL boekt, ontvangt na afloop van de visreis voor elke deelnemer een fotoboek (staand model A4 met 24 pagina’s) als persoonlijke herinnering aan het beleefde visavontuur.
1leka-boats
Kijk voor een duidelijk overzicht van alle locaties op
www.visreis.nl/bestemmingen.

Een belangrijke extra gegeven is dat VISREIS.NL voortaan al haar gasten de wettelijk verplichte reisgarantieregeling aanbiedt.
1MG 3123-710x1024
Hiermee wordt de kwaliteit van de visreizen nog beter gewaarborgd. Deze reisgarantieregeling houdt in dat wanneer het visreisbureau om welke reden dan ook failliet gaat, u uw reeds betaalde gelden te allen tijd terug krijgt.
1Seelachs-12kg
Meer ontspannen dan dit kunnen we het niet maken! Hiermee is VISREIS.NL het visreisbureau met het grootste portfolio en de meeste zekerheid in de Benelux!
 18003369