aaa0bbbf658-fb44-4a2b-966f-4ba07b0b7d02

Tight Lines Visreizen organiseert sinds 1996 visreizen naar bijna 30 verschillende bestemmingen wereldwijd en is inmiddels een bekende naam in het Nederlandse en Vlaamse ‘viswereldje’.
We hebben door de jaren een reputatie opgebouwd als no-nonsense reisbureau, waar u eerlijke informatie mag verwachten en ook krijgt. Zonder uitzondering hebben wij alle bestemmingen die worden aangeboden zelf ook al meerdere keren bezocht en bevist, dus u krijgt alle informatie uit de eerste hand.

Inmiddels is Tight Lines toegetreden tot het garantiefonds GGTO (Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators) en voldoet daarmee volledig aan de verplichte garantiestelling aan reizigers in geval financieel onvermogen van de touroperator. Het GGTO is sinds kort ook officieel erkend door de ANVR.

Wat verandert er voor u als reiziger van Tight Lines? Op zich niet zo veel, behalve dat u wellicht met een nog veiliger gevoel dan voorheen uw reis bij ons onderbrengt. Voor iedere boeking wordt totaal € 15,- in rekening gebracht waarmee het garantiefonds wordt opgebouwd en onderhouden.
Prettige en belangrijke wetenschap voor u is wel dat de betaling van de reis zoals vanouds direct aan Tight Lines gedaan wordt, en dus niet aan onbekende derden zoals dat elders wel het geval is. Wel zo makkelijk en overzichtelijk.

Wij hopen u graag eens‘aan boord’ bij Tight Lines Visreizen te mogen begroeten. Na het maken van een afspraak zal ik graag met u afspreken op onze thuisbasis Ahoy Hengelsport te Rotterdam, een van de grootste en best uitgeruste hengelsportzaken.

Tight Lines Visreizen
tel. +31 180 434788
info@tightlines.nl
www.tightlines.nl