aIMG 1032
Dierenwereld van Someren staat bekend in Noord Holland als één van de meest gesorteerde en mooie dierenspeciaalzaken. Alles, maar dan ook echt alles, kun je kopen als het om huisdieren en aquariumvissen gaat. maar oh wat wat kunt u zich vergissen....Niet alleen de dierenafdeling en de aquariumvissen maar ook de hengelsport en de zee-aas afdeling zijn absoluut beter dan het gemiddelde. Ik heb het mijn eigen ogen gezien maar noem me maar een zaak waar het zee-aas mooier verzorgd is dan daar in Heemskerk. Aan het roer van de hengelsport staat Michiel Kraaij...Hij heeft in een heel korte tijd een echt volwassen hengelsportafdeling neergezet. 
Dierenwereld van Someren gaat ook met de tijd mee. Ze zijn inmiddels ook online met de pagina op Facebook onder de naam dierenwereld van someren
Binnekort gaan ze ook strandsetjes verhuren waardoor het u als hengelsporter makkelijk wordt gemaakt. Bij dierenwereld van Someren kosten de zeepieren slechts 0.10 cent per stuk.
zagerscloseuptopsy
Ook de zagers zijn er nog steeds € 4.50 per ons.
Komt u echt een keertje kijken en verbaas u ook over het volwassen aanbod van hengels en molens. De accessoires zijn echt meer dan voldoende aanwezig te noemen en ook de kunstaaswand is gewoon enorm uitgebreid te noemen. De volgende merken van molens heb ik zien hangen.....
IMG 4546
Penn, Shimano, ABU, Daiwa, Cormoran, Spro, Fox....Mocht u daar echt niets uit kunt kiezen dan noemt het model en het type en ze zullen echt hun best doen om een offerte voor u te maken en het te bestellen. We hebben vooral de service naar onze klanten hoog in het vaandel staan...We hebben een heel gunstige ligging met zoet en zout water op minder dan 15 minuten van onze winkel. daarom is de groei ook te verklaren. Gelukkig hebben we daar ook op ingespeeld.
We heten u graag welkom in onze vernieuwde hengelsportzaak en kom een keertje kijken. Neem dan gelijk uw kakelverse aas mee en ga een dagje vissen.