aaaverhuur-zeehengel
Heel veel mensen die beginnen met zeevissen hikken op tegen het feit dat je dan uiteraard ook een speciale hengel nodig hebt voor het vissen vanaf de stranden de pieren en de dijken. Het is allemaal wat langer, zwaarder en grover om het maar algemeen te houden. U hebt bijvoorbeeld voor het vissen vanaf de kant op zee langere hengels nodig van minstens 3.90. De werpgewichten varieren van 125 tot 250 gram. Omdat we in de winkel merken dat niet iedereen hiervan op de hoogte is hebben we besloten om gewoon goede zeehengels te gaan verhuren.......dus.....Lagerweij hengelsport gaat vanaf 1 mei 2015 starten met de Zeehengel verhuurservice!!!!
111hengeltehuur

We verhuren goede kwaliteit zeehengels van 3.90 meter lang met molen en uiteraard nylon erop voor een bedrag van €12.50 voor de eerste dag. Wilt u een dag langer of zelfs een weekje de hengel huren dan kan dat ook en wordt de hengelhuur voor de tweede tot de laatste dag 10.00 euro per dag.
111hengeltehuur3

Op zee heb je natuurlijk wat meer kans om iets te verspelen. Er ligt vaak steenstort onder de kant, er gaat een keer wat fout....Het is dus wel slim om iets als reservemateriaal mee te nemen.
Uiteraard verkopen wij ook alle toebehoren, accessoires en verschillende soorten aas voor een fijne dag vissen. Hebt u wat extra materiaal meegenomen en dit aan het eind van de dag niet gebruikt dan nemen wij het weer terug en verrekenen het met u.
We zitten slechts 25 minuten van Wijk aan Zee en 29 minuten van IJmuiden verwijderd.......Het gemak dient de mens...en wij leveren dat gemak.....Lagerweij Hengelsport in Westzaan....van alle gemakken voorzien