WHN1Het is nog vroeg, ik wilde namelijk de tijd hebben om de zaak helemaal te bekijken en als je in de middag komt zijn er natuurlijk klanten en dat werkt gewoon niet. Ik word hartelijk welkom geheten door Monique. De lach om haar mond verraadt iets speciaals, ze is jarig!!!!!
WHN13
Ik val met mijn neus in de boter. Eerst even zitten en aan het gebak. Ze heeft heerlijke vlaai en met een glas fris begint de dag goed. Ik zal een heel lang verhaal kort maken. Monique en Martijn hebben in heel korte tijd iets heel moois neergezet.
WHN3
Een groot watersportcentrum waar je echt alles kunt krijgen om je watersportdroom gestalte geven. Aluminiumboten van het merk Alumacraft liggen keurig netjes te wachten in de showroom, maar ook allerlei polyester en rubberboten vullen de grote ruimte. Malta sloepen, VanClaes trailers, Kalf trailers en Pegatrailers....u vraagt en zij draaien.

WHN2 Ik had Martijn, die ik van vroeger ken, al heel vaak gesproken op de grote beurzen en al heel vaak had hij me uitgenodigd om eens langs te komen.
WHN4

Iedereen heeft het druk en je moet gewoon bellen en een afspraak maken. Die afspraak werd dus gemaakt en ik kwam dus langs.....Wat een prachtige grote nette showroom. Je voelt je bijna nietig in zo een grote ruimte, maar omdat er zoveel boten zijn en accessoires kijk ik mijn ogen uit.

WHN6 Monique krijgt een klant voor een motortje en ik weet één ding zeker, deze dame weet wat ze wil en is absoluut thuis in het wereldje. Als ze een technische vraag niet weet heeft ze mazzel en komt toevallig hun monteur langs lopen.
WHN7

Hij was vroeger in dienst van een grote vliegtuigbouwer in Amsterdam en die kan in een seconde uitleggen wat het probleem is. De klant blij weg.....Het is hier erg gemoedelijk en er komen steeds meer klanten binnen.

WHN8 Ze zijn officieel dealer van Alumacraft. Een klasse boot die je ook in heel Nederland ziet varen, de sportvissers en met name de roofvissers kunnen deze boten heel erg goed waarderen. Ook hangen er veel motoren van het topmerk Suzuki in de zaak. Vanaf 90 pk tot 2 pk zie ik hangen maar wil je groter....één belletje en de motor is er binnen een paar dagen.

WHN9 Aan het eind van de showroom is ook de werkplaats. Je kunt zo vanuit de werkplaats in de showroom kijken en dat is absoluut handig, zo heb je de hele dag overzicht. Monique is achter de schermen met de zaak bezig en Martijn is de man op de vloer.

WHN10 Martijn was even met een klant bezig en komt er ook bij. Net als hij wil gaan zitten voor een puntje vlaai komt er weer een klant en weg is hij dat is nu eenmaal zo met een eigen zaak, je bent altijd bezig. Martijn roept nog net...Dit is ook wat onze reclame is..... Servicegericht en kwaliteit....Hij lacht nog even en gaat met de klant mee.
WHN11
Als ook Monique met een klant mee moet voor een boodschap kom ik in gesprek met een man die komt voor een verstopping van zijn buitenboordmotor. Dan pas hoor ik echt hoe het toegaat bij Martijn en bij Monique van Watersport Het Noorden......Altijd is het hier gezellig en altijd kun je om een praatje komen en het allerbelangrijkste is dat we altijd tevreden de winkel uitgaan. Direct er achteraan zegt de man nog even....Dat zeg ik niet omdat u hier zit hoor!!!!
WHN12

Ik geloof de man op zijn woord en loop naar Monique toe om te zeggen dat ik weer richting de Zaanstreek afreis. Ik kan me voorstellen dat ze een goede naam hebben in de kop van Noord Holland. De zaak straalt en volgens Monique hebben ze ondanks de crisis toch lekker gedraaid.......Kom aan iemands boot en je hebt ruzie. Je kunt een broodje minder eten maar als je eenmaal een boot hebt weet je hoe fijn dat is!!! Monique en Martijn......Wat hebben jullie een schitterende zaak opgebouwd......bedankt voor de gastvrijheid en we zien elkaar weer snel.....

Het Noorden Watersport
Industrieweg 6 1613 KV
Grootebroek
0228-512722 - 06-14678471
www.hetnoorden-watersport.nl