aIMG 1032Een aantal jaren geleden toen ik bij de zaak binnenliep schrok ik van het totale oppervlak. Ik kreeg van Michiel Kraay een rondleiding en echt waar het leek wel een rondleiding over een kinderboerderij. Alles hebben ze daar. Zo groot, schoon, mooi ingericht en vooral prettig geprijsd. De hengelsportzaak stond toen nog in de kinderschoenen. Michiel kreeg toen de kans om hier iets moois neer te zetten en eerlijk waar dat heeft hij ook gedaan. Alles is er te krijgen en vooral de indeling en het totale assortiment is aanzienlijk verbeterd.

Roofvis
In de hoek hangt een imposant rek met allerlei soorten kunstaas. Vooral het merk SPRO Is goed vertegenwoordigd en ik kan u verzekeren uit eigen ervaring, daar zitten echt toppluggen bij. Toen ik zocht naar rubber kunstaas zag ik ook bakken vol met verschillende soorten shadjes. In een grote glazen vitrine liggen juweeltjes van molentjes en reeltjes.

aIMG 1033

Karper
Wil je de karper hoek in dan moet je even een trap op en kom je op een supermooie vliering met allerlei soorten tenten en bivvies. Michiel is absoluut allround als het gaat om advies. Hij is groot geworden in één van de beste hengelsportzaken van Nederland in Heiloo. Daar heeft hij het vak geleerd en nu mag hij zelf zijn idee over een goede hengelsportzaak vorm geven.

Witvis
Michiel zegt dat er in zijn omgeving erg veel op witvis wordt gevist, en dat is te zien ook. Honderden dobbertjes op grootte gesorteerd staan in volle glorie over een groot oppervlak uitgestald. Het voerassortiment is ook heel erg goed en heel veel vissers en wedstrijdvissers komen al bij Michiel over de vloer.
aIMG 10341

Zeevissen
Michiel zit met zijn dierenpaleis van Someren vlak bij de kust en dat is te merken ook. Het hele zee-pakket is supergoed te noemen. Veel keus i hengels en molens is er te vinden tevens de kledij die daarbij hoort. Wat ik echt met nadruk wil noemen is de aasvoorziening bij Michiel. Ik kom bij tientallen zaken over de vloer maar ik heb zelden een zaak gezien waar het aas zo mooi verzorgd is als bij van Someren in Heemskerk. Heel mooi apart gedeelte met prachtige koeling voor de zagers en de pieren. Daarnaast beschikt Michiel over veel soorten ingevroren aas zoals tappen spiering en bliek. Ik kan alleen maar zeggen…Bij dierenpaleis van Someren onder leiding van Michiel is “de SKY the LIMIT…Om het maar eens te zeggen in reclametaal……GOED BEZIG!!!!!!!