aLogo-JMsails-geel-ronde-ho
Wij zijn op zoek naar dealers die samen met ons dit merk in de markt willen zetten. Met nieuwe dealers zullen wij onze vakkennis van de Lowrance producten delen, zodat zij de verkoop met vertrouwen tegemoet kunnen zien en de omzet hierdoor zal verhogen. Het assortiment van Lowrance heeft in 2010 en nu ook in 2011 een complete facelift gekregen, wat zeer goed past bij de strategie die JMsails heeft ingezetaelite5_2010.  
                                 

Zo bestaat het assortiment van Lowrance uit o.a. de inmiddels wel bekende HDS-serie en daarnaast zijn in 2010 de Mark en de Elite serie geïntroduceerd. Vanaf heden zijn de Lowrance X-4 toestellen leverbaar, die de Eagle Cuda's doen vergeten. Op korte termijn zijn de toestellen met de vooruitstrevende down-scanning beschikbaar.a5xpro

Tot op heden was deze techniek alleen maar leverbaar in de HDS toestellen wat voor velen financieel niet was weggelegd. Nu is deze vooruit strevende techniek al leverbaar in de Mark-5 serie voor een prijs van minder dan 390,- euro, wat voor veel hengelsporters wel haalbaar is. Dus ook als particulier kunt u direct bij JMsails uw fishfinder aanschaffen.

Daarnaast heeft JMsails nu ook zeer betaalbare polyester visboten voor zoet- (Fish 4) en zoutwater (Jumbo)
Jumbo zeevisboten hebben eenzeer degelijke naam opgebouwd als Nederlandse topboot. De ijzersterke polyester Jumbo’s verschijnen in drie uitvoeringen: de Jumbo 475, Jumbo 535 en Jumbo 585. 
JMsails is een sterke dealer op gebied van,  elektromotoren, fishfindersen diverse elektronica voor de water- en hengelsport. Het bedrijf uit Giessen timmert aan de weg met twee sterke troeven voor de roofvissers en de zeevissers in de vorm van respectievelijk de betaalbare Fish 4 Pike boot en de voor zeevissers beroemde naam Jumbo, onzinkbare boten (met drie aparte luchtkamersen een gesloten binnenmal) die weinig motorvermogen nodig hebben om in plané te komen, zelfs met een 20 pk motor.

ajmsailsboot

 

Tel uit je winst! Inclusief trailer en motor weegt het geheel nog geen 750 kg, dus kun je met een ongeremde trailer vooruit. Zoetwatervissers die hun vizier op roofvis richten kunnen bij JMsails aankloppen voor een leuke visboot. Een unieke visboot, kunnen we wel zeggen, want met de 3,87 meterlange polyester Fish 4 boot levert JM sails een zeer betaalbare visboot die je in drie aantrekkelijke uitvoeringen kunt aanschaffen. Wil je de laagste prijs voor een ‘basic’ visboot, dan heb je gewoon een goede polyester boot met prima vaar- en drifteigenschappen, inclusief twee banken, voor een prikkie. Ideaal voor mensen die een boot voor het gezin willen en er af en toe ook mee willen vissen. 
ajmsailsstoelen

 

 

 

Wil je een stapje verder als sportvisser dan kun je van deze Fish4 de ‘Pike’ uitvoering overwegen. Deze Pike heeft kasten aan de zijkant voor het opbergen van hengels en materiaal, een heus werpplateau en een kast achterin voor de accu etcetera. Hiermee kun je full speed achter de roofvis aan voor nog altijd een zeer zachte aanschafprijs.
JMsails kan hiervoor elke portemonnee een goede elektromotor of buitenboordmotor bijleveren, zodat je de kosten zelf in de hand houdt. Uiteraard heeft het bedrijf ook een ‘full options’ van de Fish 4 voor de hardcore roofvissers. De ultieme‘Bass’ uitvoering van zo’n boot kun je natuurlijk in overleg zelf bepalen, je kunt hem uitdossen met trailer, motor, fishfinder, bootstoelen, hengelhouders en alles wat je maar bedenken kunt. JMsails levert vrijwel alle denkbare accessoires.
 ajmdieptemetersJe hoeft in dat geval dus maar één adres te onthouden en dat is de Parallelweg 70 in Giessen.

 

 

 
Met een bezoekje aan de showroom kun je eens vrijblijvend een berekening laten maken voor jouw toekomstige visboot! ajmsailslampenOok voor elektromotoren van Minn-Kota en Watersnake kun je aankloppen.

 

 

 
Bovendien is JMsails hét adres voor alle Humminbird, Lowrance en Eagle fishfinders. Voor die laatste merken levert hij als sub-distributeur ook aan de hengelsportwinkeliers. Informatie JM sails Parallelweg 704283GS Giessen Tel. 06 53259083
www.jmsails.nl