aaaclubhuis_De_Rietvoorn
Rondom het clubhuis en de aanlegsteiger is een tent geplaatst waar, zaterdag tussen 11.00 en 14.00 uur, de bekende roofvisser Eddy te Mebel een demo zal verzorgen en de laatste stand van zaken met betrekking tot het specialistische roofvissen  uit de doeken zal doen.

Voor de jeugd is er tijdens de gehele dag een programma met  verschillende activiteiten, vol met informatie en zijn er leuke prijzen te winnen.  Tevens wordt er voor de jeugd, zowel zaterdag als zondag,  een workshop gehouden van 10.00 tot 11.00 uur én van 14.00 tot 15.00 uur. Hier wordt o.a. door de begeleiding uitgelegd hoe men zelf een lijntje kan maken en deze vervolgens moet uitloden.

Op het buitenterrein verzorgt IJsselsport uit Baak, als Europees importeur van de Amerikaanse Lund visboten , beide dagen van 10.00 tot 16.00 uur demonstraties op het water. Deze boten worden bestuurd door Marcel Asbroek en de uit België afkomstige Chris Boxberger, zij wonnen als duo de finalewedstrijd van het Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen 2010. Chris en Marcel zullen geïnteresseerden alles vertellen over de ontwikkelingen binnen de hedendaagse kunstaasvisserij. Voor informatie over de specifieke Lund-visboten, kan men terecht bij de vaartuigen die rondom het clubhuis staan opgesteldaaaDe-Rietvoorn-logo.


Tijdens de zondag zal Rob Delgijer en zijn collega, tussen 10.00 en 15.00 uur, speciaal voor de karpervissers een programma verzorgen. Het zal bestaan uit een uitgebreide voorlichting en een uiteenzetting van de vele mogelijkheden die deze populaire sportvisdiscipline te bieden heeft. 

Kortom, zaterdag 7 én zondag 8 mei a.s. staat rondom het clubhuis van HSV De Rietvoorn alles in het teken van het sportvissen om zo het jubileum op een passende wijze te vieren. De entree is gratis.