atentbinnen
Dit is gewoon een bungolow-interieur

De vakantie komt eraan en we krijgen steeds meer vragen omtrend het vissen en vakantievieren met de hele familie. Als de dames aan het winkelen zijn of lekker naar het strand gaan trekken de mannen en jongens er lekker op uit om even een hengeltje uit te gooien.
Vacanceselect.nl is continu bezig met het verbeteren van de bestaande producten en met het ontwikkelen van nieuwe producten op de kampeermarkt. In ons assortiment bevinden zich verschillende accommodaties waarin u een ‘glamping’ vakantie kunt beleven. 

atentbinnen5
Deze tent is gewoon "af"

U heeft de keuze uit de bestaande Lodgetent, de nieuwe Lodgesuite en de Tendi Safaritent
Deze tenten zijn volledig ingericht en beschikken over een keuken.
Daarnaast beschikken de Lodgetent en de Lodgesuite ook over een badkamer en een toilet. De tenten zijn zeer sfeervol en luxueus ingericht. De stijl van de tenten is prachtig en deze zijn van binnen zeer ruim opgezet.Deze trend, het ‘glamping’, is niet alleen in ontwikkeling in kampeerland Nederland maar juist ook in de ‘campinglanden’ Frankrijk, Italië, Spanje en ook dichter bij huis in België en Duitsland

atentbinnen2
Dit is pas echt relaxed "Glamperen"

Lodgetent en Lodgesuite
Bij Vacanceselect.nl heeft u de keuze uit een Lodgetent en de nieuwe Lodgesuite. Beide tenten zijn volledig ingericht. U kunt een maaltijd bereiden in uw eigen keuken, heerlijk douchen en in de Lodgesuite zelfs in bad in de semi-open badkamer. Daarnaast kunt u uiteraard gebruik maken van uw eigen toilet. De Lodgetent is van alle gemakken voorzien, u kunt hier heerlijk in verblijven tijdens uw vakantie op de camping. 

atentbinnen3
Echt van alle gemakken voorzien.....

 Deze tent is een goede thuisbasis, ruim opgezet en comfortabel. De nieuwe Lodgesuite is uniek in zijn soort en bevat naast de aanwezige badkuip ook een groot hemelbed, in deze tent zult u zeker het geweldige ‘glamping’ gevoel ervaren. U verblijft in de Lodgesuite en indien u met kinderen op vakantie gaat zullen zij verblijven in een Junior Lodgetent, welke naast de Lodgesuite wordt geplaatst. De Lodgesuite is prachtig ingericht en geeft u een zeer romantisch gevoel. Deze ervaring zult u absoluut een keer moeten beleven!
Lodgevillage Serignan Plage
Op camping Serignan Plage in Zuid-Frankrijk in de regio Languedoc-Roussillon vindt u de eerste Vacanceselect.nl Lodgevillage. De Lodgevillage bestaat uit een ‘dorp’ van Lodgetenten welke op een apart terrein van de camping zijn geplaatst. Dit ‘dorp’ is mooi aangelegd en geeft een echte vakantiesfeer. Vanuit uw Lodgetent kunt u er heerlijk op uit trekken in de omgeving. De heerlijke stranden en verschillende historische dorpen liggen in de nabije omgeving van de camping. Daarnaast beschikt de camping over vele faciliteiten en een uitgebreid animatieprogramma voor zowel jong als oud. Ontdek de Lodgevillage, de Lodgetent en de Lodgesuite van Vacanceselect.nl en geniet van een ‘glamping’ vakantie!atentbinnen4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tendi Safaritent
Bent u op zoek naar een avontuurlijke variant van ‘glamping’ dan is de Safaritent van Tendi echt iets voor u! Op verschillende mooie, rustige en bijzondere locaties in Europa kunt u in deze nieuwe tent genieten van uw vakantie. De Safaritent is een avontuurlijke tent, trendy en smaakvol ingericht en voorzien van een keuken. U kunt heerlijk voor de tent relaxen op de houten veranda voorzien van een luifel. In Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk en Italië staan deze Safaritenten voor u klaar!
atewntbinnen3 

 

 

 

 


We willen u als klant de mogelijkheid bieden met Vacanceselect.nl een fantastische ‘glamping’ vakantie te gaan beleven. Voor meer informatie kunt u op werkdagen van 9 tot 17 uur contact opnemen met onze Reserveringsafdeling op telefoonnummer 072-5183183 

http://www.vacanceselect.nl/