FirelineCrystal-034649
 Op de VISMA hebben we ongelofelijk veel mooie nieuwe producten.....U moet om het nieuwe programma te zien en te proberen absoluut even langs komen bij ons op de stand 

  • JRC consultants uit binnen- en buitenland geven uitleg over de werking van onderlijnen. Niet te vergeten “ The Lord of the rigs”, Herman Sentrop is ook aanwezig.
  • De JRC consultants zullen tevens uitleg geven over de Gulp Carp producten
  • De leden van het bekende Zeehengelsport/Penn team Nederland en België zijn aanwezig om samen met de bezoekers onderlijnen te knopen.

  • 1215992_Whiplash_Camo_Big_S
    Joop ´de molen dokter´ van der Sluijs is uiteraard weer aanwezig.
  • Alle merken binnen het Pure Fishing programma zijn ruim vertegenwoordigd; Penn, Berkley, Abu Garcia, Mitchell, Spiderwire, Shakespeare, Stren en JRC.
  • Zeg je Berkley, dan zeg je Superlijn. Het complete gamma aan Whiplash en Fireline is uiteraard aanwezig. Test de slijtvastheid en kracht van Whiplash. 

Primeur                                                        

Tec_cat 


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

De meeste bezoekers komen voor iets nieuws, een primeur, naar de Visma. Ook hier heeft Pure Fishing voor gezorgd. Geen beurs zonder primeur!
Meerval is hot! Berkley zou Berkley niet zijn als daar niet op gereageerd wordt. Tijdens de Visma zijn er diverse hengels, rigs en lijnen te bewonderen die speciaal ontwikkeld zijn voor de meerval visserij.
Check deze website regelmatig, later deze week volgt er nog meer Visma nieuws van Pure Fishing. Met verkoop acties en meer primeurs waaronder groot nieuws over nieuwe trends binnen de forelvisserij.

Voor meer informatie:

Bezoek de stand van Pure Fishing