Rony20tijdens20de20prijs

Ruim drie jaar geleden heeft Rony contact met Pure Fishing opgenomen. Na een aantal goede gesprekken hebben we de handen geschud en dat was het begin van een nieuw evenement, de Penn Challenge. Inmiddels is de 3e editie succesvol verlopen en dit was voor Rony het signaal om het stokje over te dragen en zich terug te trekken uit de organisatie. 

 

Namens alle partners en Penn in het bijzonder wil ik Rony danken voor zijn inzet. Zonder Rony had dit evenement zich niet kunnen ontwikkelen tot hetgeen het nu is. 

Het vertrek van Rony betekent gelukkig niet het einde van de Penn Challenge. Toine van Ierland is bereid om de organisatie op zich te nemen. Toine is sinds een jaar actief binnen de organisatie van de Penn Challenge en is de aangewezen persoon om dit toernooi in de toekomst in goede banen te leiden. Pure Fishing en de andere partners wensen Toine veel succes. 

Binnenkort zal de aankondiging voor de Penn Challenge 2012 verzonden worden. Uiteraard staan hier alle nieuwe contactgegevens en data in. 

Voor meer informatie:
Pure Fishing Benelux
Robert Valkeneer
Tel: (+31) 36 54 74 000
Fax: (+31) 36 54 74 024
E-mail : rvalkeneer@nl.purefishing.com
Website: www.eu.purefishing.com