aakeesheader
Tijdens deze exclusieve workshop krijgen jij en je vismaat een college over ultralight vissen op onder meer wijting, schol en tarbot!                                          

Inschrijven doe je simpelweg door een mailtje te sturen naar sjland@nl.purefishing.com. Vermeld duidelijk je naam, woonplaats, leeftijd en telefoonnummer en stuur even een leuke visfoto van jezelf mee. Inschrijven kan tot 24 maart.

Na de eerste twee workshops op roofvis, is het nu tijd voor een zout avontuur. We zijn trots dat we international Kees Westdorp bereid hebben gevonden om de winnaars een onvergetelijke dag te bezorgen. Kees staat bekend als een technische visser die echt het onderste uit de kan haalt om zoveel mogelijk vis te vangen.

Robuust boegbeeld

Westdorps staat van dienst is er één om trots op te zijn. Hij vist sinds 1998 voor het Shakespeare/Zeehengelsport-team en sinds twee jaar voor het Penn/Zeehengelsport-team. Hij is daarmee een robuust boegbeeld voor Pure Fishing.aakeesscholnet

Een opsomming van zijn prestaties zegt genoeg. Westdorp werd acht(!) keer Nederlands Kampioen; driemaal individueel en vijf keer zijn team. In totaal werd hij 15 keer afgevaardigd voor Oranje om deel te nemen aan Europese en Wereldkampioenschappen. Zijn hoogtepunt van deze reeks beleefde hij in 2002 toen hij met zijn team Wereldkampioen Kustvissen werd. 


Ultralight is kicken!

We laten de zware strand- en boothengels thuis en gaan met verfijnde materialen aan de slag. Deze worden uiteraard verzorgd door Pure Fishing. Kees kiest bij deze visserij voor de Penn Torque en Penn Overseas spinhengels, strakke latten met een werpgewicht van 30 tot 60 gram.

Kees: “Elke vis komt zo veel beter tot z’n recht en je hebt gewoon veel meer plezier van je visdag. Bovendien vang je meer omdat je secuurder kunt vissen. Elke verandering in bodemverloop en elk tikje wordt door deze lichte hengels en gevlochten lijn bijna 1-op-1 doorgegeven. Ik zie er echt naar uit om deze mooie visserij met de winnaars van deze Pure Fishing Topvisser Tour te delen!” 

aakeesgulPFTT groot succes

Deze derde workshop belooft weer een waar sportvisfeestje te worden, net als de twee voorgaande edities. Toen gingen de winnaars respectievelijk verticaal- en dropshotvissen met Daan Verbruggen en met doodaas-specialist Jouke Timmer achter grote snoeken aan. 

De reacties van zowel de deelnemers zelf als de bezoekers die de avonturen via Topvisser.nl volgden, waren unaniem positief. Het is ons daarom een groot genoegen om ook de derde editie weer te verslaan, met alle tips & tricks die Kees zijn leerlingen ongetwijfeld gaat geven! 

Schrijf je nu in