Zout

PhotoPeterSteensen 5thnHoog in noorden van Noorwegen ( Soroya) gaat het dan eindelijk gebeuren….De allergrootste platvis ter wereld, een droom voor elke sportvisser gaan we hopen te vangen.

Lees meer...

1111bot op zagers 2010thnNK kleine bootjes festival...perfect verlopen...veel vis en prachtig weer......

Lees meer...

artikelmark201511Ieder jaar moet het een keertje gebeuren....makreelvissenin Den helder.......Superleuk, avontuurlijk, lekker bezig, gezond...en niet geheel onbelangrijk een heerlijk visje mee naar huis....een jaarlijkse vakantieinvulling die eigenlijk niet mag ontbreken. Uw gastheer Mark Bakker op de Hendrik Karssen

Lees meer...

cccDH6B25374webthnHet Bellavista Hotel in Cobh Zuid-Ierland heeft de reeds indrukwekkende visvloot nu nog verder uitgebreid.

Lees meer...

makr.horizonthnIk weet niet hoe het komt maar als de twintig graden grens bereikt is en de zomer komt op gang dan MOET ik een keer de zee op om makrelen te vangen. Super leuk, onwijs lekker en oergezellig!!!

Lees meer...

ascharthnHet is weer leuk op de dijken de strekdammen en de pieren. Er zit weer volop schar langs de kust en een dagje zeevissen wordt nu tenminste weer lonend.

Lees meer...

hendrik16thnHet is een jaarlijks terugkerend evenement. Een aantal keren makreelvissen vanaf een grote boot. Voor kinderen en volwassenen een avontuur, als vader en zoon met plezier om op terug te kijken. Deze keer vanaf de Hendrik Karssen varend vanuit Den Helder.

Lees meer...