VISREIS.NL bestaat ondertussen al meer dan 8 jaar en wordt geleid door Joris Nieuwenhoff. Hij is nu 44 jaar en hij begon met vissen op zijn vierde levensjaar. Samen met zijn broer Lars hebben ze in de afgelopen jaren veel samen opgetrokken over de verschillende wereldzeeën. Het zijn beiden liefhebbers van het pure vissen en dat weerspiegelt zich ook in het portfolio van Visreis.nl. De mannen van VISREIS.NL zijn zelf vissers in hart en nieren en zijn onder andere zeer goed bekend met de visserij in Noord Noorwegen en IJsland. Maar ook de tropische visserij is hen niet vreemd. Ze werken vanuit de passie voor het vissen en weten dan ook vaak de details voor de gast goed in kaart te brengen.
aaaavisreisjoris-rooster520

 aaaavisreisjoris520

 

aaaavisreisheilbotP6200513.1

 

Geen grote lodges met 20 boten tegelijk maar specifiek locaties waar je anders nooit terecht zou komen en waar je als gast nog echt gast bent. Neem bijvoorbeeld Costa Rica. Een super idyllische locatie met maar 3 twee persoonskamers maar met twee topboten en een zeer gepassioneerde kapitein en crew die maar een ding willen en dat is vissen.

In de afgelopen jaren zijn er al honderden vissers  reeds met Visreis.nl op reis geweest. Onder meer bij de verschillende groepsreizen geven ze persoonlijke begeleiding en advies. Daarbij schromen ze niet hun beste tips en stekken te delen met de gasten en gaat het om de kameraadschap en gezelligheid tijdens het vangen van de mooie en grote vissen. Maar ook de exotische en meer extreme locaties zijn perfect uitgewerkt. Voor alle locaties geldt dat deze exclusief bij Visreis.nl verkrijgbaar zijn. Persoonlijke service en aandacht is voor hen een belangrijke uitgangspunt om jouw visreis tot een succes te maken.

 aaaavisreisresized img 0733520

 

 aaaavisreisresized img 10295

Voor 2015 zijn er maar liefst drie groepsreizen ingepland. Niet eerder hebben ze drie groepsreizen in 1 jaar gepland maar iedere keer weer krijgen ze enthousiaste feedback van de gasten en dat blijkt ook wel uit het aantal deelnemers die graag weer mee gaan op de nieuwe edities.

16 tm 25 mei Het Gronings Roofvis Festival in Zweden

16 tm 24 juni Het Wout Van Leeuwen Noorwegen Festival

25 augustus tm 2 september De Savage Gear Halibut Challenge

Al deze groepsreizen kennen een beperkt aantal plaatsen van maximaal 20 deelnemers. Voor al deze groepsreizen geldt dat er al inschrijvingen zijn. Wees er dus op tijd bij want vol = vol! Het beloven gezellige visreizen te worden want dat is de essentie!  Een mooie week met topvisserij en gelijkgestemden.

 aaacid image001 jpg01D001A2

Kijk gerust ook wat vaker op de website want ze zijn ondertussen al weer bezig om nieuwe locaties toe te voegen. Voor het einde van dit jaar staan er twee op de nominatie. Houd de website en Facebook goed in gaten. Wil jij binnenkort of in de nabije toekomst een keer een mooie visreis maken? Bijvoorbeeld naar de Andaman eilanden, Kaap Verdië, Mexico, Costa Rica, Nicaragua, Noorwegen, IJsland, Canada, Egypte, Zweden, Finland, Alaska, Ierland. Heb je vragen of wil je advies? Pak de telefoon en bel 0628-308345 of mail naar info@visreis.nl